Ai grija simplu si rapid de sanatatea ta

Probabil ca multi dintre noi am auzit de mediul ORL-ist, insa putini stim cu ce se ocupa acesta, astfel ca daca si tu esti in aceeasi situatie acum ai ocazia de a afla mai multe despre ce presupune un consult. Otorinolaringologia este acea ramura a medicinei care are in vedere identificarea, diagnosticarea si tratarea tuturor afectiunilor de la nivelul urechilor, gatului si nasului. In acelasi timp, otorinolaringologia este in stransa legatura cu foniatria, acea specialitate care in vedere problemele la nivelul vocii. Cu alte cuvinte, daca te confrunti cu orice problema, ar trebui sa apelezi la un medic specialist in domeniu, pentru ca orice consultatie este foarte simpla, se puna in aplicare in scurt timp si nu aduce nici cel mai mic disconfort.

Discutia initiala

Orice consultatie incepe cu o discutie initiala prin care specialistul va afla mai multe despre istoricul medical al pacientilor, dar si istoricul familial, intrucat multe afectiuni pot fi favorizate si de genetica. In acelasi timp, este important si stilul de viata, pentru ca printre factorii favorizanti se pot numara si fumatul, consumul de bauturi alcoolice in cantitati ridicate si nu numai.

Examenul propriu zis

Treptat se vor analiza nasul, gura si gatul prin intermediul unor instrumente speciale, iar toate aceste teste sunt simple si se pun in aplicare cu usurinta. Laringoscopia este una dintre cele mai populare proceduri, iar aceasta poate sa aduca un mic disconfort pentru unii pacient, insa examinarea nu dureaza mai mult de 5, 10 minute.

Mai simplu si mai comod

Totusi, poti apela la un medic ORL-ist la domiciliu, ocazie cu care te vei bucura de mai mult confort intrucat ajungi sa faci economii considerabile de timp, insa eviti si cozile interminabile si situatiile neplacute cu care te poti confrunta atunci cand ai de-a face cu sistemul medical public. Cu alte cuvinte, orienteaza-te catre serviciile celor de la DoctorAcasa si, dupa cum anunta si numele, un medic specialist se va deplasa direct pana la domiciliul pacientilor. Acest serviciu se dovedeste a fi ideal in mai multe conditii, mai ales in cazul celor care, din diferite motive, nu au posibilitatea de a se deplasa. Totodata, pacientii se simt in largul lor in propria locuinta si sunt mai deschisi catre orice consultatie sau tratament necesar.

Costuri accesibile

De asemenea, costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele intrucat DoctorAcasa propune cateva abonamente avantajoase, motiv pentru care oricine va avea ocazia sa beneficieze de niste servicii de calitate, care sa aduca mult confort si sa ajute la economisirea timpului. Apeleaza acum la un medic ORL-ist la domiciliu si trateaza-ti problemele in cel mai scurt timp, inainte ca acestea sa se agraveze, deoarece cu cat se amana, cu atat tratamentele se dovedesc a fi mai complicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *