Sanatate

Aici poti cumpara tot ce trebuie sa se gaseasca in domeniul medical

Cand ne gandim la dezinfectarea echipamentului, pentru institutii medicale este foarte important sa fie folositi dezinfectanti medicali avizati de Ministerul sanatatii si care respecta toate normele europene impuse.

Instrumentarul din cabinetul de stomatologie, instrumentele si echipamentul medical, cat si ustensilele utilizate in saloane pot devenI un mijloc pentru raspandirea virusilor. In acest sens, personalul responsabil cu sterilizarea si dezinfectarea acestui tip de echipament are obligatia de a consulta o oferta de dezinfectanti pentru instrumentare medicale de cea mai inalta calitate. DezinfectantiI trebuie sa asigure eliminarea in totalitate a microorganismelor si reducerea riscului de infectare.

Dezinfectarea instrumentelor medicale este foarte importanta pentru ca microorganismele pot rezista o perioada de timp indelungata in locul unde a fost un pacient infectat. Posibilitatea unei contaminari cu agenti infectiosi poate fi eliminata datorita dezinfectarii corespunzatoare cu un dezinfectant instrumentar.

Decontaminarea si sterilizarea trebuie efectuata constant cu un dezinfectant instrumentar corespunzator care poate elimina infectiile nosocomiale ce pot aparea oricand si oriunde.

Gestionarea infectiilor asociate asistentei medicale este cu atat mai dificila cu cat creste rezistenta la antibiotice si din acest motiv dispozitivele medicale de unica folosinta nu vor fi decontaminate si refolosite, iar instrumentele chirurgicale si instrumentarul ce este compus din piese se dezasambleaza inainte de dezinfectare si sterilizare.

Echipamentele ce sunt folosite in saloanele de spital si cele cosmetice, cat si instrumentele folosite la ingrijirea pacientilor vor trebui sa fie curatate, dezinfectate si sterilizate pentru a preveni dezvoltarea proceselor infectioase. Prin metodele de eliminare a microorganismelor se reduce sau elimina microorganismele, aceasta etapa fiind importanta pentru intreruperea lantului de contaminare, iar dezinfectantii medicinali sunt singura cale prin care se pot combate.

Un alt segment care trebuie luat in calcul atunci cand discutam despre dezinfectanti, sunt si cei care se folosesc pentru maini, nu doar pentru suprafete. Mainile sunt o alta cale de transmitere a agentilor infectiosi, astfel ca folosirea unui dezinfectant pentru maini te va putea proteja de bacterii si de virusii care cauzeaza infectii nocive pentru organism.

Dezinfectantul medical pentru maini nu trebuie sa lipseasca inainte de orice operatie medicala fiind important pentru curatarea mainilor si a antebratelor. Orice dezinfectant pentru maini este important sa aibe o actiune rapida, fiind perfect pentru utilizarea frecventa in cabinete si saloane, cat si pentru pacienti. Solutiile dezinfectante sunt potrivite pentru toate sectoarele ce tin de igiena in sanatatea publica si cosmetica protejand impotriva infectiilor si a transmiterii acestora.

Pentru ca au fost creati special pentru decontaminarea mainilor si a suprafetelor prin distrugerea, indepartarea sau reducerea numarul de virusi pana la limita la care prezenta acestora nu mai reprezinta un risc de imbolnavire, dezinfectantii medicali sunt cei care ne pot salva viata.

Intra la MedAZ si verifica categoria de dezinfectanti pentru a te putea bucura de o viata sanatoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *