Am organizat un botez ca la carte

Ceremonia de botez este una cu adevarat importanta atat pentru parinti, nasi, cat si pentru copil intrucat acesta din urma isi primeste darul de la Dumnezeu si paseste cu dreptul in aceasta lunga calatorie a vietii. In cadrul unui astfel de eveniment sunt foarte multe aspecte care trebuie puse la punct, iar detaliile sunt cele care fac diferenta si pentru ca parintii isi doresc intotdeauna tot ce-i mai bun pot da click aici la Andini pentru ca acesta este partenerul potrivit in acest sens. Se gasesc nu numai informatiile importante si sfaturile cu care acest eveniment se poate organiza, ci si produsele necesare, printre care si trusourile de botez ce sunt esentiale.

Set complet

Asadar, trusourile pot fi vazute ca un set complet al celor mici din care nu lipesc toate obiectele necesare in cadrul evenimentului, de la sticluta de mir, pana la panza, fasa, prosopul pentru bebelus si pentru preot, alaturi de sapun si batista. Fiecare piesa are un rol important conform traditiei, astfel ca sticluta cu mir este folosita atat in momentul botezului, cat si a in ziua urmatoare cand se organizeaza prima baita a celui mic. Dupa ce se foloseste sticluta aceasta va ramane amintire sau poate fi refolosita in viitor in cazul unui alt botez.

Purtand si numele de crasma, panza de mir este cea in care se infasa bebelusii imediat dupa ce sunt scosi din cristelnita, iar la Andini se gasesc doar propuneri de cea mai buna calitate intrucat aceasta este esentiala pentru ca bebelusul sa se simta comod si sa nu ii fie iritata pielea. Totusi, daca se doreste crasma se poate personaliza la unul din colturi, unde pot fi brodate initialele copilului. Cu toate ca fasa nu intra in contact direct cu pielea celor mici si poate fi confectionata din orice material, este de preferat sa fie aleasa una de calitate pentru ca aduce un aspect superior. Daca dai click aici vei descoperi si faptul ca prosopul folosit pentru stergerea bebelusului dupa ce este scos din cristelnita trebuie sa fie suficient de mare si confectionat, de preferat, din bumbac, pentru a absorbi foarte bine apa, iar acesta poate fi folosit si a doua zi la baita. De asemenea, si prosopul poate fi personalizat cu initialele celui mic, iar ultimele doua elemente din set sunt reprezentate de prosopul pentru preot si sapunul care, la fel ca toate celelalte produse trebuie sa fie de cea mai buna calitate si pot fi personalizate.

Alegerea inspirata

Asadar, cine da click la Andini se bucura de cele mai bune produse, care sunt confectionate din materiale de calitate, astfel ca arata bine, dar aduc si mult confort pentru cei mici si sunt practice, fiind propuse si toate dimensiunile necesare, astfel incat sa se indeplineasca nevoile tuturor clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *