Uncategorized

Avantajele aduse de un job in videochat

Daca ai ajuns la varsta la care vrei sa fii independenta din punct de vedere financiar, cu siguranta, ai nevoie de un loc de munca. Totusi, optiunile sunt destul de limitate si mai peste tot se cere experienta, ceea ce este imposibil de facut tinand cont ca nu te angajeaza nimeni daca nu ai mai lucrat deja. Indiferent ca gasesti un loc de munca pe post de ospatar, casier, baby sitter si nu numai, conditiile de lucru nu sunt neaparat cele mai grozave si, in plus, nici salariul nu te poate stimula. Exista si alternative pe care merita sa le iei in considerare pentru ca acestea iti pot deschide nenumarate oportunitati si usile catre o viata mult mai buna, lipsita de griji si stres.

Asadar, unul dintre cele mai dorite joburi ale momentului este videochatul, o activitate placuta prin care modelele comunica virtual cu persoane din diferite tari si care asigura venituri cu mult peste media tarii noastre. Asadar, printr-o simpla distractie, unde imaginatia si creativitate isi spun cuvantul, modelele de videochat au parte de un salariu care debuteaza de cele mai multe ori de la 1.000 de dolari si poate ajunge chiar si pana la 5.000 de dolari in cazul celor mai experimentate si serioase.

De asemenea, studiourile de videochat pot oferi salariul la fiecare doua saptamani sau lunar, in functie de preferintele modelelor. Cu cat seriozitatea si sociabilitatea creste, cu atat si veniturile sunt mai ridicate, astfel ca modelele trebuie sa se faca cat mai placute de membrii siteurilor cu care se lucreaza.

In plus, pentru ca modelele sa se simta motivate si sa isi doreasca sa se dezvolte in acest domeniu, cele mai multe agentii de videochat ofera periodic diferite tipuri de bonusuri. In primul rand exista bonusul la angajare, cuprins de regula intre 100 si 300 de dolari, achitat inainte ca fetele sa isi inceapa activitatea. De asemenea, daca modelele propun un nou model, o prietena, o cunostinta, vor mai primi inca un bonus de 100 de dolari.

La acestea se adauga si bonusul de vechime, astfel ca in functie de durata de colaborare dintre model si agentie, bonusurile sunt situate intre 100 si 300 de dolari. La fel ca in oricare alt domeniu, performanta este rasplatita semnificativ cu sume de pana la 200 de dolari. Totodata, saptamana de lucru impune 5 zile, insa modelele care aleg sa lucreze 6 zile pe saptamana, vor avea parte de un salariu mai mare si de un bonus din partea conduerii. In plus, in fiecare luna, primele 3 modele care au generat cele mai mari venituri au parte de noi bonusuri de pana la 300 de dolari. Te poti interesa de videochat Bucuresti si de Studioul DeLuxe pentru a afla mai multe si pentru a-ti gasi locul de munca pe care il meriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *