Uncategorized

Beligi, firma de pompe funebre in care poti avea incredere in cele mai grele momente

Daca treceti prin momente grele din cauza faptului ca ati pierdut pe cineva drag din familie si aveti nevoie de servicii funerare in Bucuresti, Beligi va sta la dispozitie cu cele mai bune si complete oferte. Astfel, daca in acele momente dificile va este greu sa gestionati toata aceasta situatie, puteti scapati de o grija, lasand toata treaba in seama noastra. Concret, ne ocupam de tot ceea ce inseamna o ceremonie de inmormantare de la cap la coada.

Va oferim posibilitatea de a obtine in cel mai scurt timp actul de constatare a decesului, procesul de imbalsamare, actele necesare pentru declararea decesului, posibilitatea obtinerii unui loc de veci cat mai rapid, posibilitatea de a intra in posesia ajutorului de inmormantare, care are valoarea de 5.380 de lei, organizari de parastase, dar si facilitarea procedurii de  inhumare sau incinerare a persoanelor care au decedat in urma infectiei cu SARS-CoV 2.

Astfel, daca aveti nevoie de servicii funerare in Bucuresti, puteti conta pe ajutorul nostru. De obicei, persoanele din familia defunctului isi fac griji cu privire la randuielile bisericesti si la parastasul care trebuie organizat dupa ceremonia de inmormantare. Daca nu aveti posibilitatea si timpul necesar pregatirii pachetelor pentru pomana decedatului sau a colivei, firma noastra va poate ajuta in pregatirea lor din timp, astfel incat sa puteti oferi drept pomana pachete pentru toti cei care iau parte de funeralii. Comenzile vor fi date cel tarziu cu 24 ore inaintea inmormantarii/incinerarii.

Pentru organizarea parastasului, va putem oferi pachete de dulce si de post, coliva, colaci, vin, vin cu untdelemn sau va putem recomanda un restaurant de incredere, de unde va puteti comanda tot ceea ce aveti nevoie.De asemenea, va putem ajuta oricand dupa inhumarea/incinerarea persoanei decedate, pentru pregatirea parastaselor conform randuielilor bisericesti.

Pe de alta parte, un alt subiect de interes pentru cei care aleg servicii funerare in Bucuresti este cel legat de ajutorul de inmormantare. Prin urmare, va spunem inca de pe acum ca pentru a intra in posesia sumei de bani aferente ajutorului, aveti nevoie de o serie de documente. Acest ajutor pentru inmormantare oferit de catre statul Roman pentru pensionari sau salariati este in valoare de 5.380 lei.

Compania nostra va poate sprijini in intocmirea dosarului pentru ridicarea ajutorului de inmormantare. Ajutorul se acorda o singura data, persoanei care face dovada ca a suportat cheltuielile de inmormantare/incinerare.

Pentru ridicarea ajutorului de inmormantare aveti nevoie de urmatoarele documente:

1. Certificatul de deces (original si copie);

2. Actul de Identitate a solicitantului. (original si copie);

3. Talonul de pensie al persoanei decedate;

4. Factura fiscala cu dovada platii prin care sa reiasa cheltuielile de inmormantare

5. Formular tip de la Casa de Pensii pentru ajutorul de inmormantare/incinerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *