Uncategorized

Brodara.ro te ajuta sa iti creezi o imagine unica prin servicii de personalizare!

Broderia este tehnica ideala pentru oricine cauta sa personalizeze un suport textil in acelasi timp oferindu-i unicitate. Optand pentru broderie pe imbracaminte si accesorii textile, poti fi sigur ca vei obtine o personalizare rezistenta, o redare excelenta a culorilor si un efect impresionant, atat la atingere, cat si ca aspect. Pentru a personaliza hainele, trebuie mai intai sa alegeti tehnica de personalizare. Si nu este intotdeauna usor, daca nu aveti elementele necesare.

Printre tehnicile de personalizare a imbracamintei, broderia capata un aspect foarte interensant, aproape fascinant. Inserata ferm in material textil cu cateva mii de puncte, sigla companiei dumneavoastra poate aparea sub forma de text si emblema/logo gratie firelor care il compun. Nicio alta tehnica de personalizare a imbracamintei nu ofera un rezultat atat de fidel.

Ni se solicita adesea sfaturi cu privire la cea mai buna tehnica de imprimare pentru o personalizare durabila. Multi cred ca durata de rezistenta a unui imprimeu textil este prea scurta in comparatie cu rezistenta unei broderii.

Cu toate acestea, daca se face bine, o imprimare textila prin serigrafie poate pastra un aspect perfect multi ani, insa ce-i drept, atunci cand vorbim deja de  broderii la comanda, ne referim la un grad de rezistenta putin mai mare.

Desigur, totul depinde de utilizarea lor si de frecventa spalarii la masina. Trebuie sa tineti cont ca si in cazul acestor broderii la comanda, dar si in cazul imprimarii prin serigrafie, secretul unei rezistentei relungite pentru imprimarea textila consta intr-o intretinere atenta: Asadar, amintiti-va intotdeauna sa va spalati hainele imprimate cu insigna la interior si sa alegeti cat mai mult posibil uscarea naturala, in detrimentul celei artificiale, asa cum se intampla adesea.

Broderiile la comanda inca raman o metoda de imprimare care poate rezista mai bine la testul timpului. Daca sunteti in cautarea unor servicii de personalizare, prin care piesele vestimentare sa aiba o rezistenta mult mai mare, va recomandam sa optati pentru serviciile noastre de broderii la comanda, asta in special daca sunt haine care vor fi spalate foarte des sau vor fi purtate in timpul activitatilor fizice intense.

Principiul de comanda a broderiei este simplu si rapid pe brodara.ro. Este necesar doar sa completezi datele de contact si sa atasezi grafica pentru brodat in formular. Noi vom realiza o mostra digitala sau fizica, in functie de caz, si iti vom trimite modelul de brodat pentru confirmarea finala. Totusi, pentru a putea realiza o comanda, este necesar sa stiti ca trebuie sa imprimati minimum 20 de bucati pentru a se putea prelua aceasta comanda. De asemenea, intervalul de timp in care lucram iti va permite sa te bucuri de piesele vestimentare in doar cateva zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *