Carburantii s-au scumpit asa ca trebuie sa facem economii

Probabil ca si tu ai mai auzit de instalatii GPL, insa nu stii cum functioneaza acestea si care sunt avantajele aduse, motiv pentru care la monteazaGPL te vom lamuri, astfel incat sa determini daca aceasta reprezinta o optiune care merita sa o iei in calcul. Bineinteles, acestea sunt folosite ca o alternativa la benzina si motorina, tipuri de carburant care sunt mult mai costisitoare, in special in ultimele saptamani cand s-a depasit din nou pragul de 6 lei pe litru.

Economii semnificative

Bineinteles, principalul avantaj e reprezentat de faptul ca soferii ajung sa faca economii la fiecare drum parcurs, care pot ajunge si pana la 40%. Asadar, daca pana acum acestia alimentau de 400, 500 de lei pe luna, cu ajutorul instalatiilor vor plati mai putin la pompa, sub 300 de lei lunar.

Costuri mici de achizitie

Nici costurile de achizitie a sistemelor de la MonteazaGPL nu sunt foarte ridicate, iar acestea pot varia, intrucat unele sunt universale, in timp ce altele sunt dedicate pentru anumite autoturisme. Astfel, bineinteles, cele mai accesibile din punct de vedere financiar sunt cele universale, pentru care preturile incep de la 500 de euro, insa cine isi doreste sa aiba parte de cele mai bune performante si sa aleaga un model dedicat va trebui sa pregateasca un buget de circa 500 de lei.

Instalare rapida

Unul dintre marile plusuri e reprezentat de faptul ca procedura de instalare este foarte simpla si rapida, insa, este esential sa se apeleze la un service acreditat RAR, unde specialistii sa fie cunoscuti pentru profesionalismul lor. Pe aceasta cale soferii se vor bucura si de siguranta deplina, dar vor beneficia si de garantia oferita de producator. Nu in ultimul rand, sistemele GPL trebuie sa fie verificate la fiecare doi ani, la fel ca in cazul ITP-ului, in caz contrar soferii risca amenzi drastice.

Pentru orice autoturism

Se gasesc instalatii GPL pentru orice autoturism, de la cele dedicate pentru Opel Astra din 2006 cu motor 1.6, pana la celebrul motor 1.4 de Logan sau 1.6 de Volkswagen Golf, astfel ca economiile vor fi resimtite direct in buzunarul soferilor datorita eficientei maxime promise.

Siguranta deplina

Instalatiile GPL din ziua de azi aduc toata securitatea necesara si niciun sofer nu ar trebui sa isi faca griji din acest punct de vedere intrucat sunt incorporate diferite sisteme de siguranta, care se activeaza in cazul in care este sesizat un pericol.

Cu alte cuvinte, tot ce trebuie sa faci este sa iti stabilesti un buget, apoi sa accesezi site-ul, sa treci printre produse pana il gasesti pe cel care iti convine cel mai mult, apoi il comanzi si dupa instalare te vei bucura de economii considerabile la fiecare drum parcurs, investitia fiind amortizata in cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *