Uncategorized

Care este inspirația momentului în materie de case?

Stilul caselor de la malul Mării Mediterane vă inspiră și vă place în mod deosebit? De ce să nu aveți o locuință la fel? Nu vă faceți griji cu privire la proiectare, pentru că de asta existăm noi, echipa de arhitecți de la De Stijl. Alături de cei mai buni profesioniști din domeniu, vom reuși să vă creăm un proiect de casă mediteraniană mică, aidoma aspirațiilor dumneavoastră. Noi reușim să punem pe coală albă cele mai îndrăznețe idei pe care le aveți, mai ales atunci când vorbim despre construcția viitoarei case.

Fiecare dintre noi s-a gândit măcar o dată la locuința mult visată. În plus, suntem siguri că fotografiile salvate de pe Pinterest și Instagram pe telefon nu sunt altceva decât postări de design și decor pentru casă. S-ar putea să aveți multe în minte, dar numai un proiect de casă mediteraniană mică poate traduce acele gânduri și concepte în imagini și poate confirma cum ar arăta toate elementele atunci când sunt puse împreună.

Indiferent dacă vă pregătiți de o modernizare a locuinței actuale sau porniți un proiect de la zero, există o mulțime de modalități de a putea aduce puțin din vibe-ul de vacanță chiar la dumneavoastră acasă.

Prin ce se caracterizează proiectele de casă în stil mediteranian mici?

Designul acesta este caracterizat de o estetică simplă și rustică, tipică Europei de Sud. Stilul se bazează foarte mult pe tonurile deschise și calde ale regiunii, folosind o mulțime de materiale de construcție naturale precum piatra, ceramica, lemnul și fierul forjat. Arhitectura este recunoscută instant prin pereți, deschiderile arcuite, plăcile de teracotă și terasele acoperite. Paleta de culori este de un alb clar, nuanțe naturale și note de culoare cât mai viu colorate. V-ați dori să recreeați romantismul însorit al Spaniei în nunațe galben și portocaliu cald? Sau prospețimea marină a Greciei cu albastru și verde strălucitor? Orice stil ați alege, cert este că veți ieși în evidență în cel mai frumos mod cu putință.

În timp ce proiectarea unei curți poate aduce un plus de valoare întregului plan, există și alte modalități de a crea aceeași atmosferă. Spre exemplu, o mulțime de uși și ferestre deschise sunt secretul. În loc să optați pentru uși și ferestre dreptunghiulare obișnuite, încercați să încorporați ferestre arcuite sau obloane superb ornamentate. Acesta este designul mediteranean prin excelență și va crea o senzație de calm oricărui trecător care se va bucura de peisajul pe care îl va vedea.

Prin urmare, dacă aveți o idee năstrușnică precum această, arhitectii de la De Stijl sunt aici pentru a vă ajuta să o concretizați într-un timp cât mai scurt, punându-vă la dispoziție un proiect de casă mediteraniană mică.

Fiecare dintre noi merităm să avem parte de casa visurilor, de ce să nu dăm frâu liber ideilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *