Cat te mai costa sa iti personalizezi masina

Daca iti doresti ca masina pe care o conduci sa fie personalizata pana la cele mai mici detalii, cel mai probabil, stii ca trebuie sa pregatesti un buget considerabil, insa exista si solutii ceva mai accesibile pentru toate buzunarele. Una dintre acestea este colantarea auto, optiune care aduce cateva avantaje importante, incepand cu un raport calitate – pret mai mult decat ideal.

Cat costa?

Descopera oferta de colantare disponibila aici si vezi ca preturile sunt chiar foarte prietenoase, astfel ca pentru o masina de dimensiuni medii este suficient un buget de circa 1.200 de lei, pe cand pentru un sedan 1.500 sau pentru un SUV tariful poate urca pana la 2.000 de lei. In schimb, preturile pot varia si in functie de tipul de autocolant ales, unele fiind ceva mai costisitoare, precum albul perlat, care e din ce in ce mai cautat.

Usor de pus in practica

Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca procedura se pune in practica cu usurinta, fiind de ajuns numai cateva ore in acest sens. De exemplu alternativa vopsirii implica minim 3 zile, timp in care trebuie sa se usuce vopseaua, pe cand la colantare sunt de ajuns chiar si numai 10, 15 minute pentru fiecare element.

Mai ulte optiuni

Descopera oferta de colantari si alege una dintre culorile preferate, fie ca aceasta este mata sau imita vopseaua metalizata obisnuita, paleta este foarte variata, pentru toate gusturile si nevoile, iar masina se va prezenta in cele mai bune conditii.

Pe termen lung

Totodata, autocolantele alese asigura conditii optime de-a lungul timpului, iar in functie de varianta aleasa, acestea promit o garantie incepand de la 2 pana la 5 ani si, bineinteles, preturile sunt pe masura, dar in tot acest timp masinile pot fi duse la spalatorie si nici nu vor fi afectate de conditiile meteo nefavorabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *