Ce fel de gadget-uri poti cumpara de la iUni

Cu siguranta, fiecare dintre noi am fost atrasi la un moment dat de filmele cu spioni si ne-am dorit sa avem gadgeturile de care dispun personajele principale, insa evolutia tehnologica a facut ca totul sa fie posibil, motiv pentru care cu totii putem alege astazi un spy camera. Bineinteles, acestea erau disponibile si in anii trecuti, doar ca la sume exorbitante, pe cand astazi tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Mai multe forme

Aceste dispozitive se gasesc sub mai multe forme si sunt ascunse in obiecte aparent obisnuite din viata de zi cu zi, incepand de la sticle de apa, cravate, ochelari de soare, curele, pixuri, stick-uri USB, mouse-uri, ceasuri de mana, de perete sau de birou si multe altele, astfel ca niciodata nu vor da de banuit celor din jur.

Diferite functii

Bineinteles, functiile principale ale unui astfel de dispozitiv sunt inregistrarea audio si video la cea mai buna calitate, insa anumite modele dispun si de un mod prin care pot fi efectuate fotografii, lucru foarte util intr-o multime de conditii. Mai mult, fiecare dintre acestea sunt usor de folosit, motiv pentru care chiar si cei mai nepriceputi se vor descurca cu ele.

Preturi mici

Cine este interesat de un spy cam, cu siguranta, poate alege iUni cu incredere intrucat aici gama e foarte variata, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, in timp ce periodic sunt propuse o multime de oferte foarte atractive.

Alegerea perfecta

Asadar, clientii au doua posibilitati, de a plasa o comanda online in numai cateva minute, fie daca nu sunt hotarati cu privire la modelul potrivit se pot orienta catre showroom-ul din Bucuresti unde au ocazia de a testa fiecare dispozitiv in parte, iar cu ajutorul consilierii angajatilor intotdeauna vor lua cea mai buna decizie, fara a avea dubii din acest punct de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *