Uncategorized

Cutii personalizate

O cutie inedita care sa iasa din anonimat prin forma, textura sau model poate fi exact acel element de care brandul are nevoie pentru a iesi in evidenta si de ce nu, a se diferentia de concurenta, tocmai prin factorul creativ.

La Agrafa Print realizam cutii personalizate dupa solicitarile clientilor nostri. De la cutii standard cu imprimeuri clasice, la cutii speciale, care sa impresioneze prin aspectul unic. Punem la dispozitia acestora si o gama variata de dimensiuni, de forme si intrebuintari, dar si de materiale din care acestea sa fie realizate. In acest sens, avem atat cutii din carton simplu, dar si din carton presat, carton micro-ondul, din plastic sau chiar din lemn.

Cutii personalizate

Fiecare oferta de pret se calculeaza dupa stabilirea unor detalii specifice de realizare a produsului:

Formatul cutiei: dimensiunile si modalitatea de configurare preferata (prin lipire, cu capac sau prin autoformare);

Suportul cutiei: cartonul sau materialul din care este realizata cutia pe care se vor realiza ulterior procesele de personalizare;

Detalii cu privire la imprimare: culorile preferate, modul de imprimare, modelul ales, etc.;

Cantitatea comenzii: numarul de bucati solicitate din acelasi model;

Modalitatea de livrare;

Dar si alte informatii pe care clientul le considera importante pentru realizarea produsului final in conformitate cu dorintele proprii. In acest caz, acesta va face mentiuni suplimentare cu privire la alte elemente pe care si le-ar dori pe cutia personalizata. Spre exemplu, daca acesta doreste o procesare grafica sau operatii de finisare ulterioare, cum ar fi; stantare, plastifiere, lacuire, matifiere, etc., sau daca solicita aplicarea unor elemente decorative, precum un snur sau o panglica eleganta ca cele pentru cadouri, ori alte elemente care sa fie in deplina concordanta cu personalitatea brandului, este nevoit sa ni le comunice in prealabil pentru a putea realiza o oferta de pret cat mai rentabila pentru ambele parti.

Toate aceste informatii clientul le va trece in formularul aferent solicitarii ofertei, ori ne poate contacta direct prin email pentru a le stabili de comun acord. Odata hotarate toate specificatiile produsului, clientul poate solicita si o mostra care sa ii exemplifice cum va arata produsul final. Acest lucru este necesar pentru a putea sesiza si semnala in timp util eventualele nereguli, astfel incat sa putem lua masuri si sa le rezolvam pana la data solicitata de client.

Prin alegerea unor cutii personalizate, ca brand, arati ca esti atent la detaliile pe care le prezinti in fata clientilor. Acest aspect va fi interpretat ca o dovada a respectului pe care il porti fata de acestia si se va rasfrange asupra afacerii tale prin simplul fapt ca vor reapela cu drag la serviciile oferite, prin prisma simplului fapt ca le place cum sunt tratati. Este un aspect ce merita luat in considerare, deoarece poate fi exact acel element care sa incline balanta in detrimentul concurentei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *