Uncategorized

Daca nu mai gasesti alcool medicinal in magazine poti cumpara de aici

In casa, masina sau chiar in geanta trebuie sa ai permanent la indemana o trusa medicala care sa contina diverse produse dezinfectante formate din alcool si solutii, pe care sa le poti folosi atunci cand ai nevoie. Astfel de produse se folosesc atat in casa, cat si in parc sau chiar in concediu, mai ales cand ai pe langa tine copii nazdravani. Alcoolul si solutiile dezinfectante pot distruge complet orice microorganism. Alcoolul sanitar, rivanolul, apa oxigenata sunt o parte din solutiile antiseptice cu actiune toxica, produse care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul fiecaruia.

Solutiile dezinfectante sunt pentru utilizare externa si pot fi intrebuintate pentru distrugerea microorganismelor din apa, piele, plagi, obiecte precum imbracaminte, incaltaminte, instrumente, aparatura, din incaperi. Acestea nu trebuie utilizate la intamplare, ci in functie de necesitati si luand la cunostinta de actiunea lor.

In cele ce urmeaza, specialistii de la Medaz fac cateva recomandari pentru utilizarea corecta a alcoolului sanitar, a rivanolului sau a apei oxigenate.

Asadar, alcoolul medicinal este un dezinfectant excelent care nu se utilizeaza pe ranile deschise deoarece provoaca usturime, stimuleaza sangerarea si poate provoca distrugerea tesuturilor. In schimb, este recomandat pentru dezinfectarea mainilor, mai ales in cazul epidemiilor de infectii bacteriene si virale.

In cabinetele medicale, alcoolul sanitar se foloseste doar pentru a dezinfecta local pielea inaintea unui vaccin, asadar se poate utiliza cu toata increderea pe maini pentru a elimina organismele patogene de pe piele. Pe de alta parte, alcoolul sanitar este un dezinfectant excelent pentru obiectele de plastic sau metal cum ar fi telefonul mobil, mouse-ul si tastatura sau orice alte obiecte asemenatoare care pot sa stranga bacterii si germeni.

De asemenea, alcoolul sanitar se mai poate utiliza si pentru curatarea instalatiilor sanitare, curatarea jaluzelelor orizontale, spalarea geamurilor, dezinfectarea blatului de la bucatarie, curatarea telefonului si a altor obiecte din casa, scoaterea petelor de cerneala, stergerea urmelor de marker permanent.

In ceea ce priveste compozitia alcoolului sanitar mai multe informatii sunt prezentate pe www.medaz.ro. Tot aici se gasesc detalii referitoare si la pretul alcoolului sanitar.

O alta solutie dezinfectanta recomandata de Medaz este apa oxigenata. Aceasta elimina toate bacteriile si poate fi aplicata pe ranile deschise deoarece poate opri sangerarea. Totodata, apa oxigenata se recomanda in momentul in care ai nevoie sa dezlipesti un pansament ce a fost aplicat de multa vreme.

O alta substanta utilizata frecvent in spitale este rivanolul, o substanta antibacteriana care actioneaza la suprafata tegumentelor si a plagilor deschise. De asemenea, este recomandata in cazul persoanelor cu eczeme infectate cat si in cazul gingivitei. Aceasta ajuta la eliminarea bacteriilor precum streptococul sau stafilococul auriu. Altfel spus, rivanolul poate fi folosit cu toata increderea ori de cate ori este nevoie.

Concluzionand, Medaz iti aduce alcool si solutii de calitate astfel ca tu sa te poti bucura de o viata sanatoasa, eliminand bacteriile si virusii din jurul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *