Uncategorized

De ce cărțile de vizită sunt importante și azi?

În ciuda faptului că reprezintă doar un mic instrument în arsenalul unui antreprenor sau al unui profesionist în afaceri, cărțile de vizită pot avea totuși un impact considerabil asupra succesului afacerii sau carierei tale chiar și în era digitală. Totuși, impresia pe care o fac cărțile tale de vizită depinde de cât de mult efort depui în realizarea designului, de aceea, la Agrafa Print avem modele nenumărate pentru domenii diverse.

Rolul și importanța unor cărți de vizită din trecut și până în prezent

Din punct de vedere istoric, oamenii de afaceri din SUA și Regatul Unit nu au acordat prea multă importanță cărților de vizită. Cu toate acestea, câteva culturi, cum ar fi Japonia, consideră că schimbul de cărți de vizită este o mare onoare și acordă mai multă importanță cărților de înaltă calitate.

Cărți de vizită plastifiate/laminate 55 x 90 mm (portrait)

Perspectivă expertă

Cert este că și astăzi profesioniștii din toate domeniile de afaceri încă poartă cărți de vizită la ei, chiar și cei din lumea tehnologiei care comunică de obicei digital, pentru că sunt mulți care încă le folosesc, în special oamenii de afaceri mai în vârstă.

Considerații

Cărțile de vizită formează prima impresie a clientului despre tine, iar folosirea cărților de vizită dă o impresie de profesionalism și că ești foarte mândru de munca ta. De asemenea, cărțile de vizită vă pot păstra în mintea unui client odată ce acesta se întoarce la birou și vă găsește cartea în buzunar sau în portofel.

Beneficii

Atunci când promovați o companie, cărțile de vizită pot fi o formă eficientă de marketing care îmbunătățește legitimitatea companiei, mai ales dacă acestea ies în evidență. Designul unei cărți de vizită comunică rapid despre ce este vorba despre compania și stârnește interesul celor care îl văd.

Luați în considerare tipărirea realizărilor semnificative sau a adresei web a site-urilor de rețea pe care le utilizați pe spatele cărții de vizită și cumpărați un domeniu web pentru numele afacerii,  pentru a obține o adresă de e-mail personalizată.

Evitați laminarea sau alte materiale care ar putea păta notele pe care le fac oamenii și nu vă puneți niciodată poza pe cartea de vizită. S-ar putea să pară că totul este digital în lumea afacerilor, în special odată cu apariția întâlnirii Zoom și telecommutingul pe scară largă în era COVID-19.

Deși ar putea fi adevărat că majoritatea afacerilor se desfășoară virtual, există totuși o nevoie foarte reală de aceste cărți de vizită. Cartea de vizită nu are o concurență digitală, ci este un element tangibil pe care încă îl putem înmâna la întâlniri B2B, la seminarii, la târguri comerciale și cu potențialii furnizori și clienți.

Agrafa Print vă dă posibilitatea de a vă realiza cărți de vizită la prețuri foarte bune, tocmai pentru a fi în pas cu cei din domeniu, întrucât acestea nu se vor demoda niciodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *