Uncategorized

Descopera cele mai populare modele Tesla in Romania

Masinile electrice le inlocuiesc treptat pe cele dotate cu motoare conventionale, iar avantajele lor chiar nu pot fi puse la indoiala. Dintre toti producatorii, Tesla este cel mai bine cunoscut pentru ca a impus standarde ridicate in domeniu, insa masinile sale nu sunt disponibile in tara noastra. Asta pana acum, cand Teslounge aduce mai aproape Tesla in Romania si propune cele mai avantajoase solutii financiare pentru persoanele juridice.

Probabil ca oricine cunoaste cat de important este capitalul de lucru pentru toate business-urile, motiv pentru care persoanele juridice se orienteaza catre fel si fel de servicii de finantare atunci cand aleg sa achizitioneze automobile, iar printre acestea putem aminti de leasing operational si financiar. Teslounge are multi parteneri si impreuna cu acestia ofera clientilor posibilitatea de a accesa diferite programe de finantare care se dovedesc a fi foarte avantajoase. Se gasesc solutiile optime intotdeauna pentru ca toata lumea sa gaseasca cel mai simplu mod prin care sa poata avea acces la modelul sau Tesla preferat.

Intregul proces a fost simplificat pe cat demult posibil, iar Teslounge ofera sprijin deplin, incepand de la pregatirea dosarului pentru finantare si pana la inmatricularea masinii, asigurarea acesteia si nu numai. De regula, dosarele se aproba in cel mai scurt timp, iar ratele se pot alege in functie de nevoi, totul pentru ca oricine sa aiba parte de flexibilitate maxima. Mai mult, ratele pot fi amanate, la nevoie, si pe o perioada de pana la 6 luni.

Leasingul operational se dovedeste a fi foarte avantajos, iar acesta presupune achitarea unei rate pentru utilizarea automobilului ce se foloseste doar pe perioada contractuala. De asemenea, automobilul contractat nu se inregistreaza ca mijloc fix, ceea ce presupune ca toata cheltuiala este deductibila 100%, urmand ca la finalul perioadei contractuale sa se inapoieze automobilul fara obligatii. Este important de stiut ca un automobil nu se poate achizitiona la finalul perioadei contractuale, iar valoarea ratei se stabileste in functie de modelul ales, de perioada, avans si numarul de kilometri parcurs.

Toate autoturismele Tesla sunt foarte performante, iar specificatiile promise sunt cu greu atinse de alti producatori. Capabilitatea full self driving reprezinta poate unul dintre cele mai mari avantaje, oferind asistenta activa de la intrarea si pana la iesirea de pe autostrada. In plus, iti poti chema masina in locul indicat si de acum inainte nu vei mai avea vreodata grija parcarii care devine o sarcina simplificata la maxim, parcarea laterala, cu fata cu spatele fiind disponibila printr-o simpla atingere.

Teslounge este un partener Tesla Romania si vine in sprijinul tuturor celor care isi doresc sa aiba acces la cele mai noi modele ale gigantului american!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *