Uncategorized

Eva salon – salonul tau pentru epilarea definitiva

Eva salon – salonul tau pentru epilarea definitiva

Alegerea unui salon de epilare definitiva potrivit este primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a te putea bucura de o piele fina si catifelata pentru o perioada foarte lunga de timp. Este important sa gasesti un loc in care sa te simti bine, relaxata si mai mult decat atat, sa stii ca esti in siguranta. Noi, cei de la Eva Salon, punem pret pe relatia cu clientii nostri si pe profesionalismul cu care acestia sunt tratati atunci cand decid sa ne faca o vizita. Mai mult, ne dorim ca experienta epilarii definitive sa fie una cat mai placuta pentru toti cei care ne trec pragul si de aceea suntem devotati  nevoilor fiecarei persoane in parte.

The skin care wars, explained - Vox

Profesionalism si incredere

La Eva Salon ne ghidam dupa principii clare si punem in centrul intregii noastre activitati clientul si nevoile lui. De aceea, atunci cand vei pasi pragul salonului nostru ne vom asigura ca vei fi tratat cu profesionalism de catre intreaga echipa. Mai mult decat atat, fiind vorba despre epilare, care este o procedura foarte intima, incercam sa cream impreuna o relatie bazate pe incredere, in asa fel incat acestia sa stie mereu ca se afla pe maini bune. Totodata, specialistii nostri sunt printre cei mai buni, motiv pentru care experienta epilatului definitiv va fi cu totul speciala.

Tehnlogie de ultima generatie 

Tehnologia e-light pe care o folosim pentru epilarea definitiva la Eva Salon este una dintre cele mai cunoscute si eficinte metode de indepartare a parului. Aceasta este sigura, rapida si nu implica deloc durerea pe care in cazul altor metode de epilare ai simti-o. Mai mult, epilarea definitiva cu laserul este perfecta pentru persoanele care s-au confruntat cu rani, cicatrici sau semne lasate de alte metode de epilare. Riscul ca aceasta sa-ti provoace iritatii de orice fel este extrem de scazul, iar roseta din zona epilata este deja de domeniul trecutului.

Preturi excelente

Daca veti alege Eva Salon epilare definitiva, cu siguranta veti fi intampinat de o atmosfera exceptionala si de o echipa extraordinara, insa mai mult decat atat, preturile de aici sunt unele dintre cele mai bune. Astfel, veti putea alege una din ofertele noastre pentru a va bucura de cateva sedinte de epilare definitiva, iar specialistii nostri va vor ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate in timp.

Incercare gratuita

Stim cat de greu este sa incepi un lucru nou si cat de speriata poti sa fii la inceput. Acesta este motivul pentru care, la Eva Salon iti oferim posibilitatea de a incerca epilarea definitiva gratuit. Te poti inscrie si in cel mai scurt timp vei veni in salon pentru a efectua procedura si pentru a vedea cum reactioneaza pielea ta la tehnologia e-light.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *