Uncategorized

Events Garden – un loc pentru a scrie cele mai frumoase povești cu prinți și prințese

Știm cât de mult îți dorești un loc unic la petrecerea pe care vrei să o organizezi pentru nunta sau botezul tău, de aceea Events Garden îți oferă ocazia să-ți surprinzi oaspeții cu un meniu delicios, muzică excelentă și servicii grozave absolut impecabile. Nabucco Event Gardens este o sală de nunți situată strategic în Snagov, la doar 50 de minute de autostradă astfel încât să poți ajunge aici facil și simplu. Cu alte cuvinte, dacă vrei să găzduiești un eveniment care să fie marcat de original și  care să creeze amintiri fericite pentru toți cei implicați, atunci aceasta este cea mai bună opțiune pentru tine.

Rezervă-ți evenimentul în avans

Pe măsură ce începem să fim din ce în ce mai afectați de cererea anului 2022, vă recomandăm să vă rezervați din timp un restaurant de nuntă în Ploiești sau București pentru a fi sigur că aveți posibilitatea să vă bucurași de momentul vostru special. Cu siguranță, vă garantăm servicii de cea mai înaltă calitate la cele mai acceptabile prețuri disponibile astăzi. Între timp, avem câteva știri care vă pot surprinde, deoarece anul acesta vom deschide încă trei săli de evenimente care sunt menite să ofere oportunități clienților care doresc să găzduiască evenimente corporate sau altfel de momente private la Events Garden. Deci, din cele cinci săli de nuntă pe care le vom avea, șansele de a găsi una liberă sunt destul de bune, în special dacă vă grăbi în face rezervarea despre care este vorba.

Hotel pentru oaspeții de departe

Din cauza faptului că de multe ori avem de-a face cu faptul că nu avem un hotel care să îi găzduiască pe cei care vin la Nabucco Events Garden, anul acesta deschidem pentru prima dată ușile hotelului nostru, mai precis în luna mai a acestui an. De aceea, toți cei care doresc să aibă parte de un eveniment în locația noastră își pot anunța cum oaspeții de faptul că oricine stă peste noapte dacă își dorește acest lucru.

În ceea ce privește meniurile de nuntă în București sau Ploiești pe care vi le putem oferi, acestea sunt pregătite de cei mai pricepuți bucătari în domeniu. Așa că veți fi serviți de un personal foarte prietenos care se va asigura că nu pierdeți nimic pe tot parcursul evenimentului.

În cele din urmă, sfatul nostru este să decideți din timp și să vă programați evenimentul mult așteptat, întrucât 2022 pare a fi foarte generos cu noi în organizarea momentelor speciale pe care le așteptăm cu toți. Events Garden este alături de tine în cele mai frumoase și speciale momente, cu o sală de banchet de nuntă unică în București, un meniu delicios și o gamă largă de servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *