Fel de fel de oameni

Exista multe tipuri de oameni in lume. De la destepti la stupizi, de la buni la rai, de la frumosi la urati, etcetera. Ce e mai grav uneori este ca unii sunt undeva intre maxim si minim, si ce e mai grav este ca se mai si ascund.
In ultima vreme am avut de-a face cu tot felul de oameni. Pentru un timp atit de scurt, am vazut prea multe. Dar am supravietuit ca sa povestesc.
Nu am in minte un anumit tip de om pe care sa-l detest ori un model anume. Ma pliez pe caz si moment.
Insa ceea ce am intalnit cel mai des in ultima vreme este omul vesnic nemultumit, omul care crede ca tu esti cauza tuturor problemelor fara a se uita mai atent la miezul problemei.
Mai sunt oameni plini de ranchiuna, oameni care nu se pot bucura nici in momente minunate.

Pacat!
Cum trebuie procedat in astfel de cazuri? Asa cum au procedat milioane de oameni de atatea veacuri incoace: mergi mai departe si tine capul sus!
Eu le multumesc tuturor celor ce mi-au fost si imi sunt alaturi. Am norocul de a avea o familie minunata, cu sufletul mare si sfaturi pe masura, niste nasi incredibili si prieteni devotati. Asa cum suntem cu totii, oameni cu defecte, mai frumosi sau mai urati, mai destepti sau mai putin, mai educati sau nu prea, ideea este sa nu fim rai. Daca nu exista rautate, exista cale de intelegere.