Uncategorized

Iata solutia prin care poti lucra de oriunde

Cati dintre noi nu ne-am dori sa avem posibilitatea de a lucra de acasa? In ziua de azi sunt tot mai multe companii care ofera angajatilor aceasta sansa in conditiile in care solutiile la care avem acces sunt foarte eficiente. Despre microsoft remote desktop probabil ca a auzit oricine si stie cat de util este serviciul, dar aici intervine Thinstuff care a adus o solutie si mai eficienta, dar si mai accesibila din punct de vedere financiar.

In primul rand e bine de stiut ca aici gasesti diferite pachete pe care poti sa le alegi in functie de nevoi si preferinte si, bineinteles, vei avea parte de toata flexibilitatea. Unele pachete permit un anumit numar de conexiuni, 3, 5 sau 10, insa daca iti doresti sa ai parte si de mai multa libertate, atunci te poti orienta catre pachetul cu un numar nelimitat de conexiuni. Totul se pune pe picioare imediat, fara nicio problema, fiind nevoie doar de cateva etape simple. Nici nu se pune problema compatibilitatii softului pentru ca acesta se poate instala pe orice versiune a sistemului de operare Windows. La acest capitol putem aminti atat de cele mai noi versiuni, cat si de cele lansate in urma cu multi ani. Bineinteles, poate ca nu esti inca convins, dar de ce sa nu incerci varianta Demo pentru a o testa si pentru a vedea daca Thinstuff este exact ceea ce ai nevoie. 14 zile sunt mai mult decat suficient in acest caz.

Bineinteles, oricine isi doreste sa se orienteze catre solutii care sa fie cat mai accesibile din punct de vedere financiar, iar la Thinstuff nimeni nu va fi dezamagit. Nimeni nu trebuie sa faca un important efort pentru a avea acces la Thinstuff, spre deosebire de solutia propusa de Microsoft care nu doar ca e inferioara si vine cu mai putine functii, dar e s i mult mai scumpa. Asadar, oricine are ocazia de a face mari economii atunci cand se orienteaza catre Thinstuff.

Nu e nevoie nici de investitii pentru a aduce calculatoarele la zi pentru a putea rula sistemul intrucat cerintele sunt minime si aici putem include chiar si calculatoarele vechi. Prin intermediul solutiei microsoft remote desktop propusa de catre cei de la Thinstuff creste mult viteza de lucru a utilizatorilor, ceea ce duce la o eficienta cat mai mare din partea acestora. Mai mult, totul se configureaza cu usurinta, fiind de ajuns numai cativa pasi, iar securitatea datelor chiar nu reprezinta o problema. Raportul calitate – pret al serviciile merita sa fie luate in seamna pentru ca Thinstuff se adreseaza companiilor mici si mijlocii care isi doresc sa profite de pe urma tuturor solutiilor disponibile, fara sa fie nevoie de bugete mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *