Uncategorized

Importanta instrumentelor pentru o trupa cover. De cate instrumente are nevoie trupa ca sa faca un show total?

Cand spui trupa te gandesti la o vocea sau doua, la cantareti, solisti, dar si la instrumente muzicale si instrumentisti cu experienta. Instrumentele sunt foarte importanta pentru orice trupa cover, ele asigura si un live impecabil si cele mai interesante acorduri, un sound fresh de fiecare data si pe placul publicului. Patru instrumente sau cinci sunt suficiente pentru a obtine un recital de zile mari si coveruri care vor fi fredonate de placere de catre toti cei care participa la evenimentele private.

Insa instrumentele nu sunt atat de utile intr-un show daca nu au in spate si un instrumentist care sa stie cum sa le foloseasca si sa le puna in valoare calitatile si particularitatile. Cu alte cuvinte ai nevoie de oameni foarte buni, cu studii, care sa stie cum sa transforme un instrument banal intr-un instrument fenomenal. Trupa LOV, o trupa cover solicitata la multe evenimente si foarte cautata, are instrumente si instrumentisti de valoare si asta se vede la fiecare recital si eveniment.

Cele doua voci superbe, una feminina, alta masculina, sunt completate perfect de patru instrumente: chitara, chitara bass, tobe si clape. Chitara este cea care poate tine ritmul unei melodii, impreuna cu tobele, coardele sale pot scoate sunete excelente pentru un sound fresh adus unei melodii celebre, reinterpretate. Alaturi de chitara, chitara bass va aduce acele accente grave pe care orice piesa noua sau mai veche le va putea folosi pentru o armonie perfecta intre notele muzicale inalte si joase. Chitara si chitara bass sunt nelipsite din toate show-urile puse in scena de trupele de coveruri cu un repertoriu variat, ele dau un plus de frumusete si de savoare fiecarei interpretari originale din playlist.

Toba sau tobele, percutia in general, este cea care duce orice piesa la urmatorul nivel. Ritmul este stabilit impreuna cu celelalte instrumente si poate sa aduca pe ringul de dans toti invitatii, indiferent de varsta. E important aici sa avem si tobosari buni, care stiu cum sa manuiasca tobele si ansamblurile de tobe pentru a obtine melodia ideala pentru un dans pana in zori. Orgile sau clapele sunt instrumentele muzicale esentiale pentru orice trupa care se respecta. Melodiile nu pot prinde viata doar cu tobe si chitara, desi e posibil daca ii intrebi pe profesionistii de la Trupa LOV, asa ca au nevoie si de clape si de un clapar care stie cum sa atinga orga sau clapa pentru a obtine sunetele dorite si o muzica perfecta pentru o nunta sau pentru evenimente private de top.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *