Uncategorized

Nu ai mai gasit dezinfectant in magazine?

Pentru fiecare dintre noi sanatatea este importanta pentru a avea o viata echilibrata si de aceea, dezinfectantii au un rol important. In fiecare zi, fiecare dintre noi isi expune corpul diversilor agenti patogeni ai multor boli infectioase. Respiram aer poluat, atingem obiecte contaminate sau avem un stil de viata nesanatos. Insa, lucrurile se pot imbunatati semnificativ daca vom lua atitudine si vom folosi un cel mai bun dezinfectant pentru casa.

Principali amenintatori ai sanatatii sunt microorganismele daunatoare corpului uman. Acestea pot fi bacterii, microbi sau virusi care nu se vad cu ochiul liber si care pot exista inclusiv pe o suprafata curata. Pentru a te asigura ca scapi de ele si nu te expui unor boli care pot fi fatale este important sa folosesti un dezinfectant de nivel inalt pentru suprafete. Virusii si bacteriile pot ajunge in locuinta fiecaruia dintre noi foarte usor, fiind aduse de a afara, chiar de catre tine. Acestea pot sa se regaseasca pe masa, pe clante si alte obiecte pe care le atingi cu mana, cat si in medii care sunt proprice pentru dezvoltarea lor, adica in baie si bucatarie. Acestea pot provoca de la infectii usoare pana la infectii grave sau chiar moarte. De aici putem trage concluzia ca, pentru a te proteja chiar si de cele mai mici neplaceri cauzate de microorganismele daunatoare, preventia este cea mai buna metoda.

Asadar este nevoie sa si dezinfectam, nu doar sa curatam, cat mai des suprafetele din casa, mai ales pe cele pe care le atingem cel mai des. Mai mult decat atat, trebuie sa ne asiguram ca dezinfectantul pentru suprafete este cu adevarat eficient si ca nu este periculos pentru noi daca vom pulveriza.

Multe persoane confunda produsele de curatenie cu dezinfectantii. Cu toate ca, folosirea ambelor provoaca igienizarea suprafetelor, acestea nu au acelasi efect. Produsele de curatare au rolul de a indeparta pete sau urme care sunt vizibile, inestetice si care ar putea atrage daunatori sau ar putea constitui mediul favorabil pentru dezvoltarea mai multor microorganisme, totusi, nu ucid bacteriile si virusii.

Chiar daca suprafata pare curata, aceasta ar putea fi in continuare contaminata de organisme periculoase. Pentru a le distruge, va fi nevoie sa folosim un dezinfectant pentru suprafete. Acesta va putea sa distruga bacteriile sau virusii. Poate sa faca acest lucru deoarece contine o anumita substanta biocida.

Dezinfectantul ideal trebuie sa ucida bacterii, virusi, spori si fungi, astfel ca poti cumpara acum dezinfectant pentru suprafete de la Medaz unde calitatea produselor este pe primul loc. Tot la Medaz se poate gasi dezinfectant pentru suprafete medicale care poate fi utilizat cu toata increderea in clinicile si cabinetele medicale. Pe langa actul medical in sine, igiena are un rol aparte. Este foarte important atat pentru clinici, cat si pentru cabinete sa se foloseasca un dezinfectant de pardoseli de inalta calitate pentru a opri dezvoltarea unor microorganisme.

In concluzie poti cumpara de la Medaz dezinfectant atat pentru casa, cat si pentru cabinetele si clinicile medicale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *