Sanatate

Nu risca sa iesi in public fara manusi chirurgicale

Oare stim cat de importante sunt manusile de unica folosinta si ce rol important au pentru fiecare dintre noi si pentru cei din jur?

Indiferent de domeniul in care lucram, fie medical, de frumusete sau industrial, trebuie sa le folosim pentru ca doar astfel ne putem proteja de anumiti factori care ne pot influenta starea de sanatate. Mai mult decat atat o pereche de manusi de unica folosinta ne va ajuta sa evitam contaminarea cu bacterii si diferite substante de la locul de munca.

Manusile de unica folosinta au devenit o necesitate in viata profesionala, in conditiile in care locul de munca impune o conduita riguroasa de protectie. Acestea sunt disponibile in tot felul de culori, iar materialele din care sunt confectionare au inceput sa fie din ce in ce mai variate.

Pentru unii dintre noi, purtarea unei perechi de manusi de unica folosinta nu este doar o masura de protectie la locul de munca, este chiar si o conditie obligatorie astfel incat sa nu ne punem in pericol sanatatea la locul de munca.

Din pacate, pentru un produs care ne poate proteja atat de mult in viata profesionala, foarte putini dintre noi isi dau interesul sa ii intelegem scopul si modul prin care o pereche de manusi de unica folosinta este atat de utila.

De la manusile de unica folosinta ne asteptam sa ne ofere protectie impotriva chimicalelor si resturilor biologice. Intrebarea este cum ne pot satisface nevoia de protectie impotriva riscurilor si ce impact au materialele acestora asupra factorilor de risc.

Suntem constienti ca eficacitatea materialelor din care este realizata o pereche de manusi de unica folosinta este foarte importanta. Dar, capacitatea de aparare a manusilor de unica folosinta este influentata de mai multi factori precum, materialul si modul de utilizare. Materialul din care sunt confectionate determina scopul si rezistenta, iar modul de utilizare a manusilor este factorul decisiv in pastrarea unei bune conduite la serviciu. Asadar, in functie de domeniul de activitate, manusile de unica folosinta se impart in manusi din latex, manusi din vinil, manusi din nitril.

Manusile din latex sunt potrivite pentru consultatii si examinari, sunt indispensabile pentru cadrele medicale si pentru restul personalului medical si acopera un spectru larg al domeniilor de activitate, putand fi folosite in foarte multe joburi si activitati, atat industriale cat si domestice.

Manusile din vinil reprezinta o varianta pentru persoanele alergice la latex, in timp ce manusile din nitril sunt mai confortabile ca restul.

Asa cum am spus anterior, manusile de unica folosinta sunt disponibile in mai multe culori, astfel ca pe magazinul online medaz.ro puteti gasi manusi chirurgicale roz, cat si multe alte culori.

In concluzie, oricand veti avea nevoie veti putea comanda online manusi chirurgicale de la MedAZ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *