Uncategorized

Optează pentru lenjeria de pat preferată

Îți dorești o lenjerie de pat care să fie catifelată la atingere și să aibă o compoziție din bumbac, una dintre fibrele naturale cele mai preferate? Soluția perfectă pentru preferințele tale se regăsește în modelele de lenjerii de pat bumbac satinat disponibile în foarte multe variante, pe Talis.ro. Aducem în vedere faptul că vei beneficia de o calitate ireproșabilă a tuturor modelelor din această gamă și nu numai, dar și de cele mai mici prețuri, astfel încât ne adaptăm tuturor bugetelor clienților noștri. Nu ezita și accesează magazinul nostru online pentru a vedea ce oferte ți-am pregătit, întrucât sigur vei regăsi ceva pe placul tău

Lenjerie Aqua Butterfly 6 Piese (Bumbac Satinat)

Lenjeriile din bumbac satinat

Modelele de lenjerii din bumbac satinat pe care le vei regăsi la noi sunt confecționate din bumbac și microfibră pentru a oferi o anumită catifelare, dar și luciul specific acestui tip de țesătură, care trebuie să fie distinctă pentru a observa calitatea acestuia. Toate modelele de care dispunem sunt catifelate la atingere și dețin un număr mare de fibre pentru a conferi o maximă rezistență.

Modalitatea de întreținere

Întreținerea unei astfel de lenjerii din bumbac satinat este foarte simplă, întrucât temperatura de spălare nu trebuie să fie mai mare de 40 de grade celsius și nu se recomandă folosirea înălbitorilor chimici. De asemenea, dacă dorești să folosești fierul de călcat, temperatura maximă este de 130 de grade celsius. Lenjeria de acest tip trebuie pusă la uscat imediat după spălare pentru a menține cât mai mult timp culorile, în special cele închise.

Modele după diverse preferințe

Dispunem de nenumărate modele de lenjerii pentru a ne adapta tuturor solicitărilor și preferințelor tale. Astfel încât trebuie să ții cont de mai multe aspecte atunci când optezi pentru un model, precum dimensiunea patului și pernelor, culorile și design-ul. Mărimea lenjeriei de pat trebuie să fie una optimă pentru folosirea eficientă, iar culorile și design-ul sau imprimeul trebuie să fie în concordanță cu atmosfera și tipul de dormitor pentru a oferi o armonie perfectă din punct de vedere estetic.

Descoperă avantajele

Nu mai sta pe gânduri și comandă chiar acum modelul preferat pentru a beneficia de mai multe avantaje, precum posibilitatea de a achita în rate, prin cardurile Bonus+, Star BT, BRD, Card Avantaj sau Alpha Bank, livrare rapidă în 24 de ore lucrătoare, transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 lei sau în cazul în care ai optat pentru două lenjerii de pat. De asemenea, beneficiază de reduceri suplimentare prin posibilitatea de acumulare a unor puncte de loialitate.

Plasezi comanda rapid

Comandă rapid și simplu din magazinul nostru online, fără a mai pierde mult timp prin magazinele fizice aglomerate. Găsești ceea ce îți dorești de la doar câteva click-uri distanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *