Uncategorized

Rolul extracțiilor dentare în prevenirea deteriorării dinților

Medicii stomatologi cred că păstrarea dinților naturali este cea mai bună modalitate de a menține o gură sănătoasă. Atunci când pacienții își păstrează dinții adevărați până la bătrânețe, acesta este un semn sigur al unui stil de viață foarte sănătos. Cu toate acestea, nu este cazul populației comune. Există diverși factori pentru care mulți oameni nu și-au putut întreține dinții în afară de a-i spăla. Uneori, acest lucru are legătură și cu bolile ereditare, inclusiv cariile dentare, care sunt transmise copiilor, iar asta înseamnă că, indiferent cât de mult vă curățați dinții, veți avea carii care ar putea duce la extracția dentară. Pentru a beneficia de extracții dentare în București, realizate la cel mai înalt nivel de performanță, la Stoma Urgent vă așteaptă cei mai buni specialiști stomatologici.

Extracție dentară

Una dintre procedurile stomatologice standard este extracția dentară. Acest tratament este o modalitate invazivă de a extrage un dinte din alveole. În general, extracția unui dinte începe cu slăbirea cu un lift dentar, apoi extragerea folosind o pereche de forceps. Dacă cazul este mai complicat, cum ar fi un dinte afectat, medicul dentist sau chirurgul oral face mai întâi o incizie pe gingii. Tratamentul durează de obicei o oră și 45 de minute și necesită o singură vizită la dentist. Pentru a vă asigura că procedura este cât se poate de suportabilă, medicul dentist vă va administra anestezice în timpul tratamentului. Dacă vă ajută, medicul dentist vă va oferi și sedare pentru a vă menține calm pe tot parcursul procesului. 

Avantajele extracției dentare

Deși extracția dentară este comună, doar câțiva oameni înțeleg de ce trebuie făcută. Dacă medicul dentist recomandă această procedură după o consultație, trebuie să știți că este cea mai bună opțiune în acest moment. Iată posibilele motive pentru care medicii stomatologi vă sfătuiesc să alegeți extracția dentară.

Eliberarea de durere

De multe ori, pacienții merg la cabinetul stomatologic cu o durere dentară. De obicei, cauzele sunt evidente, cum ar fi cariile dentare. Aceste probleme simple sunt ușor de remediat. Cu toate acestea, există mai multe motive de bază pentru un astfel de disconfort. Cel mai adesea este posibil să fi dezvoltat o infecție care a ajuns deja la rădăcinile dinților. Dacă nu este tratată, cu atât provoacă mai mult durere pacientului. Dacă severitatea problemei dentare este relativ mare, eliminarea dintelui este singura modalitate de a stopa disconfortul.

Eliminarea problemei în sine

O infecție a dintelui s-ar putea răspândi rapid, ceea ce face mai dificil de tratat. Când se întâmplă acest lucru, problema devine mai complicată și va necesita mai multe proceduri stomatologice. De asemenea, întârzierea tratamentului va prelungi și disconfortul pacientului. În această etapă, deteriorarea dintelui este deja gravă și nu mai este reversibilă. De aceea, la Stoma Urgent, puteți face extracții dentare în București, în orice moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *