Uncategorized

Solutia Thinstuff e ideala pentru orice afacere

E clar ca tehnologia are scopul de a ne simplifica viata si activitatea, astfel ca merita sa profitam de pe urma tuturor optiunilor disponibile. De exemplu, cei care isi doresc sa fie prezenti in mediul online se pot orienta catre remote desktop multiple sessions pentru Windows 10. La Thinstuff esti pe maini bune intrucat aici te asteapta cele mai grozave conditii si poti descoperi imediat care sunt principalele avantaje aduse, astfel ca merita sa profiti.

Solutia oferita de Thinstuff poate fi vazuta ca o alternativa la cea Microsoft care este preinstalata pe orice sistem de operare Windows. Pe aceasta cale utilizatorii au sansa de a se conecta prin Remote Desktop Protocol, totul fiind foarte sigur si stabil. In plus, utilizatorii au libertatea de a alege tipul de conectare dorit, fie Full Desktop, fie Seamless Aplication App. Asadar, acestia pot avea acces la tot calculatorul, fie doar la o singura aplicatie care ruleaza pe server, ceea ce presupune ca se ofera suficienta libertate pentru a putea acoperi nevoile tuturor.

De asemenea, nimeni nu isi doreste sa se confrunte cu batai de cap atunci cand vorbim de conexiuni, iar totul e fluent, securizat, fara nicio intrerupere. Mai mult, consumul de resurse se pastreza la un nivel minim, motiv pentru care poate sa functioneze pe orice calculator care ruleaza sistemul de operare Windows si care este conectat la internet. Nimeni nu trebuie sa isi faca griji cu privire la modul de folosire intrucat totul e simplu si comod, iar din numai cateva click-uri totul se pune la punct.

Un alt mare avantaj e reprezentat de faptul ca aceasta solutie propusa de Thinstuff este viabila in cazul oricarei versiuni de Windows, iar aici putem aminti atat de cele mai noi si mai populare precum 8 sau 10, cat si unele mai vechi cum ar fi 7 sau XP, dar si unele mai putin folosite astazi, Vista sau 8.1.

Pe scurt, daca apelezi la Thinstuff te vei bucura de Remote Desktop Connection si vei avea parte de suport pentru cele mai moderne functii de acest tip. In plus, TSX Connection Manager iti ofera posibilitatea crearii si gestionarii mai multor conexiuni RDP. Totodata, sunt create automat si iconite in meniul de start si pe destkop, astfel incat acestea sa fie integrate cu usurinta pe orice calculator si utilizatorii sa aiba impresia ca vor folosi un program obisnuit instalat, chiar daca totul se deruleaza de la distanta. Programele sunt rulate automat, in acelasi timp cu autentificarea RDP, iar sistemul e compatibil cu diferite modalitati prin care sa se cripteze conexiunile, de la RDP la NLA sau TLS. Apeleaza la remote desktop multiple sessions pentru Windows 10 prin Thinstuff si bucura-te de toate aceste avantaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *