Uncategorized

Ti-ai pregatit vacanta in Grecia?

Cine e cu gandul la vacanta de vara, cu siguranta, merita sa isi faca planurile inca de pe acum pentru ca sunt disponibile cele mai grozave pachete accesibile la cele mai bune preturi. Destinatiile sunt nenumarate, dar cine prefera o optiune aproape de Romania poate alege Grecia intrucat aici sunt disponibile nenumarate atractii. Asadar, insula Skiathos mai aproape cu Fabrica de Vacante si mai departe am pregatit o lista cu locuri de vizitat si activitati in care se poate implica intreaga familie.

Cine ajunge aici trebuie sa includa pe itinerariul sau Castelul Medieval din Skiathos care in anii sai de glorie reprezenta unul dintre principalele orase medievale din regiune. Castelul a fost ridicat strategic in varful unei stanci de unde sunt vegheate imprejurimile, astfel ca cine ajunge aici va fi recompensat cu vederi impresionante. La poalele stancii ne asteapta o plaja spectaculoasa care promite conditii bune atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tineri.

Plaja Lalaria este una dintre cele mai fotografiate din Grecia datorita pesterilor sale Skotini si Galazia. Prima dintre acestea iese in evidenta prin intrarea sa dramatica, ingusta, care permite trecerea unei singure ambarcatiuni. Are o adancime de aproape 20 de metri, iar apa este de un albastru intens, in timp ce Galazia este mai mare, iar imaginea stancilor e reflectata in apa.

Cine alege sa isi petreaca o vacanta in insula Skiathos merita sa descopere si Manastirea Panagia Kounistra care e ascunsa in mijlocul unei paduri de pini. Aceasta se regaseste la mica distanta de capitala insulei si a fost ridicata in secolul al XVII-lea pe locul unui vechi lacas de cult. De-a lungul anului sunt organizate mai multe evenimente religioase, iar cine viziteaza manastirea poate sa admire fresce fascinante si icoane vechi de cateva sute de ani.

Totusi, Skiathos propune si multe alte atractii care merita sa fie descoperite, iar totul e mult mai simplu cu ajutorul cu Fabricii de Vacante care iti propune cele mai bune conditii. Inainte de toate trebuie sa iti alegi perioada pe care o preferi, poate la inceputul verii, in mijlocul anotimpului sau la final, temperaturile fiind prietenoase din aprilie si pana in octombrie chiar. Mai departe alegem mijlocul de transport preferat, fie un drum cu autocarul care sa ne poarte direct catre destinatie, fie unul parcurs cu masina personala pentru mai multa libertate si posibilitatea de a explora si atractiile de pe traseu. Nu in ultimul rand, cu totii ne dorim cele mai bune conditii de cazare, iar Fabrica de Vacante vine cu diferite propuneri in acest sens care sa multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi dintre noi, unitatile de cazare fiind clasificate de la 2 la 5 stele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *