Uncategorized

Tricouri personalizate pentru barbati

Tot mai multi artisti independenti incep sa isi expuna munca in online si in acelasi timp tot mai multe persoane incep sa isi cultive si ulterior sa isi dezvaluie atractia pentru piese vestimentare personalizate, cu printuri inedite si picturi tot mai diferite. In acest sens, platforma online Nanana incerca sa ii adune pe toti in acelasi loc, in asa fel incat sa ofere un spatiu unde artistii sa isi poata expune lucrarile, iar clientii sa poata gasi acele modele pe care le cauta. Este un brand ce se bucura de o notorietate crescuta si o reputatie extrem de favorabila atat in randul colaboratorilor cat si a clientilor lor, fapt ce se datoreaza mai ales experientei de peste 20 de ani pe piata din Romania.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker Anthracite

Materiale ecologice de cea mai inalta calitate

Toate produsele confectionate de brandul Nanana, inclusiv tricouri personalizate barbati, sunt realizate din produse de cea mai inalta calitate, bumbac 100% sau bumbac in combinatie cu alte materiale reciclate. Acestea asigura o rezistenta indelungata a produsului chiar si in cazul in care este supus la uzura mecanica in mod repetat. Chiar si in ceea ce presupune cerneala utilizata la imprimare, concentratia obtinuta in asa fel incat sa se imprime permanent in adancul tesaturilor, este alcatuita strict din substante ecologice, sigure pentru mediu si consumator. Cu toate ca sunt extrem de puternice, acestea sunt concepute special sa nu afecteze calitatea materialului. Intreg procesul de productie este coordonat de reguli guvernate de sustenabilitate si responsabilitate sociala, astfel ca brandul a obtinut de-a lungul timpului nenumarate certificari in acest sens de la prestigioase organizatii independente. In aceasta idee, fiecare achizitie realizata pe site-ul Nanana.ro reprezinte o actiune responsabila, benefica pentru mediu.

Sustinem artistii independenti

Platforma pune la dispozitia artistilor oportunitatea de a-si deschide gratis un magazin online unde sa isi poata exploata pasiunea, expunandu-si lucrarile si ulterior vanzandu-le spre a fi imprimate pe produsele Nanana. Beneficiul nu este dat doar de asocierea cu un brand prestigios care sa ii asigure artistului vizibilitate pe o piata suprasaturata, dar il si scuteste in acelasi timp de investitiile si responsabilitatile cu care ar fi trebuit sa se confrunte daca ar fi ales sa mearga pe acest drum de unul singur. Asadar, acesta va trebui sa creeze si sa expuna lucrari artistice originale si atractive, cares a starneasca interesul potentialilor cumparatori, in timp ce brandul Nanana se va ocupa de tot ceea ce presupune procesul de productie, aprovizionare, imprimare si livrare a produselor personalizate.

Cumparand produse Nanana nu doar ca iti faci o bucurie prin detinerea unui produs unic, personalizat, dar ajuti un artist la inceput de drum sa se dezvolte si, in acelasi timp, faci o alegere responsabila pentru mediul inconjurator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *