Unde poti merge in vacanta in aceasta vara

O vacanta de neuitat poate fi destul de dificil de pregatit fara sa se apeleze la o agentie, motiv pentru care Aerotravel vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii in concediu. Asadar, citeste acum care sunt cele mai populare destinatii in 2018 si vei vedea ca la mare cautare este un sejur in Skopelos. Grecia a fost dintotdeauna o destinatie ideala in cursul verii, iar in Skopelos sunt propuse nenumarate activitati, pentru toate preferintele si nevoile.

Orasul

Orasul in sine reprezinta o atractie intrucat este ideal pentru plimbari lungi, pentru a vizita muzee, capele, manastiri, biserici, galerii de arta si nu numai, insa in apropiere se gasesc si unele dintre cele mai grozave plaje, care sunt renumite in majoritatea tarii, precum Panormos, Agnondas, Milla si multe altele.

Glossa

Citeste acum ca daca alegi un sejur in Skopelos nu ai cum sa ratezi Glossa, al doilea cel mai mare oras al insulei, amplasat la circa 30 de km de capitala. Acesta e localizat la aproximativ 250 de metri deasupra nivelului marii si este inconjurat de natura: paduri de pin, migdali si nu numai. Printre atractiile principale se numara casele albe specifice, care se remarca prin arhitectura lor si cu balcoanele pline de flori colorate. Bineinteles, nu lipsesc nici plajele izolate, care sunt ideale pentru cei care isi doresc sa se relaxeze in natura, departe de aglomeratie, insa exista si cateva atractii precum ruine a diferite temple antice si nu numai.

Cazare

Turistii au ocazia sa se cazeze intr-o multime de locuri in Skopelos, fie in hoteluri, fie in pensiuni sau chiar in casele localnicilor pentru a simti atmosfera autentica, iar preturile sunt chiar foarte avantajoase si pot fi comparate cu cele practicate in statiunile din Romania, unde, bineinteles, conditiile nu se pot ridica la acelasi nivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *